Publicerad den

Ta elbilen till stallet

Om du rider mycket och åker till stallet titt som tätt kan du gynnas av att ha en elbil. Om du är intresserad av en elbil ska du kolla in MG elbil som är ett populärt elbilsmärke. Det finns flera olika modeller att välja mellan och många MG elbilar till salu. Ett tips är att åka till en bilhandlare för att provköra. På nätet hittar du ett stort utbud hos holmgrensbil.se. Även om elpriserna har gått upp något den senaste tiden är en elbil fortfarande förmånlig att äga.

Ladda bilen hemma

För att du ska kunna ta dig till stallet precis när du vill för att rida är det bra om du kan ladda din elbil vid hemmet. Om du bor i hus kan du installera en laddstolpe eller en laddbox. När du köper en laddlösning och installerar den kan du få bidrag på upp till 50 procent av kostnaden.

Välj en elbil med tillräcklig räckvidd

När du rider är det betydelsefullt att du kan ta dig till stallet smidigt. Tänk på avståndet till stallet när du ska välja elbil. Eftersom olika elbilar har olika räckvidd behöver du välja en som gör att du tar dig hela vägen till och från stallet. Om du kör hästsläp är det en stor fördel om bilen du väljer har en dragkrok. Att köpa en bil är en kostnad som tillkommer för att du ska kunna rida.