Publicerad den

Starta egen hästverksamhet

Många unga tjejer och killar drömmer om att kunna jobba med hästar. Jobben är åtråvärda och konkurrrensen hög. Genom att starta egen hästverksamhet kan drömmen ändå bli sann.

Hjälp med arbetsbördan

Du har bestämt dig och satsar på egen hästverksamhet. Först måste du hitta den rätta hästgården. Sen börjar en riktigt svettig tid. Gården kanske måste rustas och hagarna lagas. Du och eventuell familj ska flytta med allt vad det innebär. Det är mycket värt att unna sig både flytt- och städhjälp. På https://qleano.se/ finns de tjänster som behövs. Arbetsbördan känns betydligt lättare redan när du gjort dina val.

Efterfrågan finns

Nu kan du lugnt lägga fokus på att fixa tillstånd, planera upplägg och i god tid marknadsföra verksamheten. Hästsporten är den tredje största ungdomsverksamheten i Sverige. Efterfrågan på ridskolor med rimligt pris och ridlektioner med god kvalité är stor. När äldre ridelever slutar står flera yngre nybörjare på kö. Det ger ett jämnt flöde av elevunderlag. Slitsamt jobb men de finaste arbetskamraterna, dina hästar, gör all din möda värd.